Blogguppehåll

Tillfälligt blogguppehåll pga. övertrött och stressad tidsoptimist.



Göra om rummet del 11111????

Nu är rummet färdigmålat och tapetserat och jag tycker att det blev skit snyggt, så i morgon så får jag (äntligen) ta upp min säng igen och så är det (äntligen) avplastning av min garderob och möbler på schemat och så är det fars dag. Jag och min syster har köpt en vinkelslip eller vinkelkap..nåt verktyg iaf..till papsen.
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på tv och vila min rygg (känner mig som en gammal tant men, men).

Ha en skön kväll alla lördagsfestare!




  
 

Jeans och Blus

Här är iaf vad jag köpte i fredags!

 

Jeans som kosta 199 kr..tänkte dom måste jag ha..skit billiga och satt väldigt bra ska nog sy in dom längst ner bara..det var inte bootcut men jag vill ha dom lite smalare där. 
Supersöt blus (tycker jag och mamma iaf, två kompisar tyckte inte om den men skit samma det e jag som ska ha den och jag älskar den.)



Sladd

I går tog jag och min storasyster bilen till ett köpcentrer och mamma och pappa hade tjatat jätte mkt på att hon skulle köra jätteförsiktigt för att det är så halt på vägarna och det gjorde hon också men när vi var på väg hem ca 8,30 fick vi sladd på bilen och sladdade fram och tillbaka tills vi hamnade rakt ner i diket. Hon hade lyckats få ner farten så vi slog inte i nå hårt men det första jag tänkte var är min syster okej för det kändes som om bilen var på väg att åka in i marken på hennes sida. Det andra jag tänkte var det här händer fan inte oss så mkt som päronen tjatat. Som tur var fick min syster ner farten, åkte inte över på andra vägbanan och bilen fick bara två små bucklor som knappt syns. + att jag var väldigt rädd, jag tänkte nu fan dör vi för det har hänt så många gånger för dom som inte haft samma tur som vi men vi måste ha haft en skyddsängel den kvällen och nu är det bara ett minne blott och en erfarenhet i framtida halka. Hoppas inte att ni eller någon annan måste utsättas för några halkolyckor även så små som våran i denna vinterhalka.     

image24



Göra om rummet del (???)

Japp, då var rummet färdigmålat och nu e det bara tapeten kvar. Alla i min familj + syrrans pojkvän skrattade, suckade och knäppte kort på mig där jag stod i pappas alldeles förstora t-shirt, slafsiga gamla shorts och grön över nästan hela kroppen. Jag tycker att det är barnsligt roligt att måla på mig själv och andra. Pappa som hjälpte mig att måla fick ett drag över tröjan på magen och min syster fick krigsmålning på ena kinden. Hon vart lite småsur, hehe.
Nej nu måste jag sova ska upp tidigt och köra morgonpasset på friskis. Fikade på en stor varm choklad med marsmellows och en chokladkaka i dag och har inte tränat på hela veckan, blir lite smått rastlös.
Sov så gott alla glada (ni sura också).  



Outfit

Dagens speciallite är...!





Outfit


Än en gång ingen mästerfotograf..men men.



Jag hann med bussen...

...idag för omväxlingens skull, men kom lite sent men det var bussens fel för den var sen. Nu känns det nästan som riktig vinter, lite slaskigt bara och jag frös nästan tårna av mig i dag..måste köpa vinterskor. Kommentera om ni har något tips!
Ovan kommer dagens outfit, ganska casual var det i dag.
Nu ska jag äntligen få börja måla mitt rum..resultat kommer!

¡chao!



Vintermys

Har köpt en ny jättemysig röd (ser hallonröd ut men den är illröd) halsduk + jättesöt mössa med boll.




Outfit

Dagens!





Outfit

Här kommer gårdagens outfit, jag e så seg så den kommer i dag.





JAG VILL HA SOL!

Hej, i dag har det varit ännu en dag med väldigt tråkigt väder. Missade bussen i dag också men jag tog nästa och kom en kvar försent istället för att cykla, ville inte bli dyngsur tills jag kom fram, så jag kom insnubblandes när lektionen hade börjat och det fanns ingenstans att sitta så jag fick knöla fram en stol och var jättehögljudd och störde lektionen, pinsamt. I morgon ska jag försöka komma i tid.
Sitter här och käkar godis på en tisdag (!) fy, fy men det har varit en tröttsam dag, måste ut och springa, jag brukar bli pigg av det och så känner jag mig så nöjd efteråt! Men i dag blev det en powernap när jag kom hem och blev väckt på ett grymt sätt, pappa vred på fullt ljus i vardagsrummet där jag sover (ska få börja måla mitt rum i morgon) sen kom min storasyster och hoppade på mig sen försökte hon vicka ur mig ur sängen och sen ville de att jag skulle laga mat efter det, ställde mig snällt vid spisen..morr.
Har varit till en av mina bästa kompisar mascaraknarkaren i dag. Vi bor ca 20 m ifrån varandra men ses iaf jätte sällan. Det e trist, vi har så mkt att göra hela tiden. Det var iaf jättekul, visade henne autografen från Robert Knepper, hon tyckte det var skit coolt, jag med;) 
Ovanför kommer dagens outfit+ gårdagens+ två nya inköp, ni får ursäkta de dåliga bilderna, jag är ingen mästerfotograf som ni märker.
God natt alla trötta!



Deprimerande väder

I dag har det varit så tråkigt väder att jag bara har velat gå hem och krypa ner under täcket. Förutom vädret så har det varit en ganska okej dag, har äntligen bestämt och köpt färg och tapeter till mitt rum, det vart en grå och svart tapet som fondvägg och grönt i resten av rummet..det blir nog bra..eller vad tycker ni kommentera gärna! 

I dag har jag upplevt bevis för mitt bloggnamn, tidsoptimisten. Låg och drog mig i morse och snozzade klockan flera gånger och tänkte jag hinner, jag hinner. Sedan kom jag ur duschen när klockan var 11.05 och bussen skulle gå 11.15, jag han inte med den och fick cykla ca 7,7 km i den kalla blåsten till skolan men jag hann. Jag får skylla mig skälv och försöka bättra mig men det har jag försökt med i ca 16 år och jag gör inte några framsteg alls;)
 Jag är jätte fjollig också för jag e fortfarande helt uppe i varv sen i går när träffade Robert Knepper..jaja det får man stå ut  med.  
Ovanför kommer dagens outfit + min jätte mysiga nyinköpta halsduk från HM.

Ha det bra!



Jag har träffat Robert Knepper!

Kom just hem från Stockholm och är så uppe i varv. Jag var på Science Fiction mässa och träffad Robert Knepper som spelar T-bag i Prison Break. Jag tyckte det var jätte coolt och häftigt och en massa annat. Jag var skit nervös när jag skulle gå fram men det gick bra, jag skakade hand, han frågade hur jag mådde, jag svarade, jag frågade honom hur han mådde han svarade, fick autograf och tog kort. I morgon när det är Prison Break kommer jag sitta där och skrika honom har jag träffat, skit häftigt.
Det hände andra grejer på mässan också bl.a. kramades jag med en svart riddare från sagan om ringen och så kollade snyggingen nedan in mig;)
Nu väntar min onda rygg på sängen och jag e så trött och snyft så är höstlovet slut. 
Låt er svepas bort av John Blund, god natt. 


image5

Jag och Robert Knepper.

image6

Den här läckerbiten spanade in mig men jag sa att jag gillade killar med lite mer kött på kroppen.


image7

Den här snygge riddaren var mer i min smak.



Halloween

Hej alla nattmänniskor, nu får jag äntligen gå och lägga mig efter en lång dag. Har varit duktig och städat, hann inte börja spackla och slipa men det blir en annan dag. I dag har jag varit till kyrkogården och tänt ljus som varje år, det sorgliga är att det har blivit ett till ljus att tända. För mig är halloween inte bara att klä ut sig och skrämmas, det är ju kul men det är också då man sörjer, minns och gläds åt den tid man fick. 
Hade inget för mig på kvällen så det vart städning då också, jätte kul på en lördag men nu e det klart iaf och i morgon bär det av till el Stockholmo. Ska på Science Fiction mässa och måste erkänna att jag e en stor Harry Potter nörd, jag absolut älskar böckerna och har hört att rekvisita till filmerna skulle ställas ut, får väll se det blir kul. Robert Knepper som spelar T-bag i Prison Break kommer också och jag är väldigt spänd, hoppas jag får träffa honom och får en autograf. Jag har bara sett honom i Prison Break men jag tycker att han är en otroligt bra skådespelare, han gör den rollen grymt bra, man blir lite rädd varje gång man ser honom.

Nu måste jag sova för att vara utvilad tills i morgon. Resan tar nog ca tre timmar men det är det värt, får sova lite på tåget. Ska nämna att i morgon kommer nog första dagsoutfiten. Ni vet modebloggare visar vad de har på sig en dag. Vissa tycker att det är jätte kul, andra blir bara tokiga och tänker "inte en till" (suck). Om ni är sista alternativet, blunda och scrolla förbi.

Sov så gott och vakna torrt!



SJP

Jag satt och bläddrade i glamour medan jag åt och slogs av hur kul jag tycker Sarah Jessica Parkers nyaste parfymreklam är. Man känner igen sig lite, det där ha behovet. 
Nu ska jag, mamsen och papsen börja med det tråkiga förarbetet till att tapetsera och måla om i mitt rum nämligen spackla och slipa. Resultat kommer.

Hittade inte den bästa bilden men detta är vad jag lyckades skrapa fram.  

image4

Är det någon mer som känner igen sig?




Fortfarande snö!

När jag vaknade var det extra ljust när jag kollade ut genom fönstret, snön ligger kvar men håller tyvärr på att smälta (VILL INTE HA SLASKVÄDER). Nu känner jag för att krypa ner i sängen igen, den e nog fortfarande varm. Sover för tillfället i vardagsrummet för jag ska tapetsera om i mitt rum så alla snubblar över min säng. Det svåra är bara vad ska jag ha för tapeter+färg, någon som har något förslag? Det e skit svårt att välja.Nej nu ska jag käka frukost, ha en skön morgon för er som just vaknat och ni som är morgonpigga ha en bra förmiddag.

image6


Jag blir tokig när jag ser alla rullar. Någon som har förslag?



Snö!


image1

Savalt..(eller rättare sagt iskallt!)



Hej igen! Jag tror att det här kommer att bli som en dagbok för mig, hoppas att ni står ut. Det känns som om jag har så mkt att skriva fast inte ens hälften kommer nog ut. Jaja, iaf så snöar det här och bilarna på gatan är täckta med snö, det var som vi sa vid middagen, förra året var det snö vid halloween, nu ser det ut som om det kommer att bli så i år också. Fick lov att gå ut och känna, snön var blöt (surprise), mitt barnasinne säger mig att det blir en snöängel i morgon om inte snön smält. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om att snön kommer, det var nyss vi slängde oss i lövhögar ju. Jag gillar snö, men när slaskvädret kommer önskar jag att jag låg på en solig strand på Hawaii. I kväll var det morden i midsomer och för er som inte såg så var Orlando Bloom med vilket förvånade mig, har aldrig sett honom göra tv men han spelade den mördade inbrottstjuven väldigt bra.

Until next time. ¡Chao!


image2

Hett! Är det bara jag som blir knäsvag?


Min blogg!

Hej hopp! Jag är alldeles ny här i bloggvärlden och under  höstlovet har jag länge tänkt att skapa min egen blogg, så här är den. Jag kommer skriva om mitt liv, mode, väder och allt annat som alla andra redan skriver om. Jag kan ju nämna väldigt kort om mig själv: jag är av det kvinnliga könet, 16 år och väldigt lång. Varje gång jag berättar hur gammal jag är så säger alla med häpnad, "men du e ju så lång". Jag har länge velat svara men hur gammal är du?, du e ju så kort. Jag gillar också klackar så det gör inte saken bättre (dagens i-lands problem nr 1!). Jaja, hoppas att ni kommer att finna allt mitt babbel lika underhållande som jag tycker (vilket är väldigt varierande).  

Enjoy!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0