Tävling hos Shopaholicmamman!

image1425
Nu kan man tävla hos http://shopaholicmamman.blogg.se/1203931175_t__v_l_i_ng__vinn_ett.html#comment om att vinna ett par Steve Madden skor! Jag gillade Suzzy i svart läder bäst!

Slapp spenaten, fick datorn!

Hej hej!

I dag gick jag nog upp tidigast på lovet, redan kl 10,00. Haha!
Igår fick vi iaf hämta ut datorn!!!! + att jag slapp spenaten, åt makrill och det var inte så farligt=P Den sprattlade inte iaf! 
Datorn är uppackad och installerad men jag har inger internet på den än men det kommer!
I morgon bär det av mot Sveriges motsvarighet till "the big apple" nämligen Stockholm. Jag och N åker dit torsdag till lördag för (förhoppningsvis) storshopping, hoppas jag hittar nåt, börjar bli lite tråkigt i garderoben, behövs lite variation! 
Nu måste jag gå och plugga lite ;( fast först blir det frukost som jag inte hunnit med än!

Ha en trevlig dag! 


Spenat för en dator?

hej hej!

Kollade kollinummret på paketet med min dator och det har kommit fram till affären bara att dom måste skicka ut en avi. Jag är så ivrig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Den är typ 1 km ifrån mig. Jag vet jag verkar jätteknäpp men jag är som ett barn på julafton!!! Jag har tjatat jätte mkt på papi att vi ska åka dit och fråga ändå om vi kan få hämta ut det ändå..hans svar var: "om du äter upp all spenat". Det blir makrill och spenat till middag vilket inte är någon favorit för mina smaklökar. Men men om det är vad som krävs!

Ha en bra dag nu måste jag fortsätta med en massa tråkigt plugg.

Lovets sportkvot är fylld!

Hej!

Idag var jag och en kompis och åkte skidor. Det var kul och fint väder fast backen var jätteisig så det var lite svårt att åka. Nu är sportkvoten av lovet fylld iaf;) Vart jättetrött efteråt så jag kröp ner i soffan och såg lite av oscarsgalan jag bandade inatt..han bara se lite av röda mattan, ska kolla mer sen men det är ju typ sex timmar så det blir nog lite utspritt under veckan.

Nu är det iaf klart! Pappa beställde en laptop till mig igår! Wiii..jag behöver den mkt till skolarbete och förstås till annat;) Det vart en Fujitsu Siemens Amilo Li1718b. Någon som vet om de är bra. Beställde från PC City och är lite nervös för jag har läst jätte mkt dåligt om dom men den var billigast där. Men såklart när jag kollade i Elgigantens reklamblad idag kunde man köpa den för samma pris och då köpa den direkt i affären som skulle ha gått mkt snabbare och lättare..tålamod är inte min grej säger jag bara!


Daniel Lemma - If I used to love you

Dagens låt blir en härlig från Daniel Lemma. Vet någon om det är han som är originalet? Jag gillar den grymt mkt ändå..sommarkänsla på köpet;)


Melodifestivalen

Hej hej!

Håller alla på att bänka sig framför Sveriges tv underhållning nr 1: melodifestivalen? Själv tycker jag inte att det är så bra men måste kolla ändå. Speciellt när Björn Gustavsson kommer, han är as kul tycker jag och säkert många andra. Vet inte om jag ska se allt..smygkollar nog härifrån datorn.

Ha en trevlig kväll! 

Rubrik (Kom inte på nån kul)

Hej hej!

Kom just hem och sitter nu och käkar på en jättegod macka jag gjort. Har varit i skolan och sen vart det en tripp till gymmet. Det var jätte länge sen jag gymmade, har mest kört gympa och lite spinning men idag vart det gym. Jag kände mig jättepeppad och körde hårt och nu känns det sååå bra efteråt. Fast jag ska nog lägga på minnet att inte gå dit på fredag vid den tiden, det var as mkt killar där (endast en som jag tyckte var snygg) och det var som värsta testronmätningen och så kom jag och svettade jätte mkt;) 
I kväll blir det bio igen, förra fredagen vart det Sweeney Todd och i kväll blir det Jumper med bland annat Hayden Christensen, (som min kompis är as kär i) Samuel L. Jackson och Rachel Bilson. har sett trailern och den verkar bra. 

Nu ska jag mysa lite innan jag ska laga enchiladas (hur det nu stavas). Hare bra!

Hjärtfodral hos Prinsessan!

Hos http://prinsessans.blogg.se/1203535130_tvling.html#comment kan man nu vinna ett jätte sött lapptopfodral från ordning och reda. Snyggt och praktiskt går ännu en gång hand i hand.

image3492

Dagens låt!

Börjar morgonen med en låt..lite dyster kanske men väldigt bra..(tycker jag) ; )


Me like röd...

Hej igen!

Vad jag skriver mkt idag då. Måste hinna ikapp eftersom jag inte har bloggat på länge. 
Kanske ska få en egen laptop. Hoppas hoppas. Drömmer om en blank röd, typ som Acers ferrari färger. Men det blir nog en bra billig svart. Det räcker för mig.
image60Well it's pretty..
  

Dagens låt!

En låt som har piggat upp min dag! Härligt med munspel.


                               Jack Johnson - Better together (live)

LOST!

Ja det är en spännande serie men det är inte därför jag skriver det. Sitter här i skolan och är helt lost i arbete. Jag jobbar skit segt och har as mkt att göra som jag inte försöker skjuta upp men det blir så ändå. Och jag vet inte hur jag ska klara av nk a kursen men det fixar sig nog. Får lov att plugga på lovet även fast jag inte vill. Grrh

ja ja..det här börjar bli en klagoblogg nu..får lov att skärpa mig!

Hoppas ni har en bättre dag!

Ny dag igen!

God morgon!

Vaknade nyss och det var så skönt för jag vaknar till radio och då spelades låten med Colbie Caillat som jag skrev om igår, den är så mysig men det känns som om jag hört en liknande låt förut. Jaja nu ska ut på en liten promenad/springtur fast jag tror det mest blir promenad..känner inte för att springa idag. Sen ska jag göra mig i ordning och sen plugga. Har bara två lektioner idag och börjar 12 så då har man tid med sånt här.

(Ni missade väl inte Gossip Girl igår?)
xoxo
Ha en bra dag!

Colbie Caillat - Bubbly

Måste bara dela med mig av en härlig låt som får min sommarlängtan att bli starkare.

http://www.youtube.com/watch?v=2PWfB4lurT4

Vad ska jag bli när jag blir ¿¿¿stor???

Hej hej!

I dag hade vi info om val till inriktning och individuella val (jag går ettan på SP). Vi fick papper över valbara inriktningar och en jäätteelåååång lista över valbara kurser. Kan ni fatta om jag är förvirrad och ambivalent. Jag vet inte vilka kurser jag ska välja för jag vill läsa många olika. Inte för att jag tycker att skolan är det roligaste som finns men jag tänker lite praktiskt så att man har alla poäng och läst alla kurser som behövs om jag sen vill läsa något speciellt på högskolan.
grrhh..åhhh..förvirrad tidsoptimist!
Nu sitter jag och ska egentligen plugga vilket jag måste återgå till!

Chao!

Sjal

Denna sjal/halsduk/kalla det vad ni vill gillar jag grymt mkt! Små blomor blandat med det svart vita blir perfekt till våren och sommaren. Plus att det passar väldigt bra till nya vårjackan!

image55

Länge sen nu...

Hej!
Det var ett tag sedan jag skrev nu, sist jag skrev var när Heat Ledger dog, det var hemskt tycker jag. Dom skrev om det i två, tre dar vad jag sett, sen var det en gammal nyhet. Tragiskt.

Känner mig lite deppig nu, måste fortsätta plugga. Vart lite dagboksstuk nu, skriver när man känner sig nere, aja. 

Ha det bra. 



RSS 2.0