Ännu en stjärna

En av mina favoritskådespelare Heat Ledger hittades död i går. Jag hörde det på radion idag och trodde jag hört fel men så fort jag öppnade internet stod det på msn:s förstasida. Stackars hans familj och dotter.
image52


I'm a Piret

Måste dela med mig av min utstyrsel från fredagens maskerad jag var på. Jag var en version av Jack Sparrow och fick äntligen en anledning till att använda min kompass! Haha..det var en trevlig kväll iaf med många påhittiga kostymer.
image67

Bring it on: All or nothing

Idag hade jag slappdag och såg på Bring it on: All or nothing, jätte härlig film tycker jag, det är så B film men ändå så amerikanskt bra! Läste på en annans blogg att det finns en fyra också, skoj, skoj den måste jag se! Hayden Panettiere är så söt och rolig tycker jag, gillar henne i heroes också. 

image47
Nu ska jag kolla på en till film, har studiedag i morgon och på tisdag så får vara uppe lite längre men i morgon blir det lite plugg ändå!
Ha det bra och god natt!

Tävling hos Kenza!

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

Tävling!

Maria Vuitton ordnar en tävling på sin sida där man kan vinna ett par grymt snygga skor. Hoppas jag vinner, (man kan alltid hoppas!) Tävla ni också! http://mariavuitton.blogg.se/1200144787_tvling.html#comment Lycka till!

Mys fika!

Kom just hem efter en mkt mysig fika med några vänner. Träffade också en av mina gamla lärare sen mellanstadiet på bussen, det var kul för de var bland dom bästa jag haft. 
Det vart macka och en varm choklad med vispgrädde på fiket iaf..mums! Satt där och babblade ett bra tag. Före vi fikade var jag och N. på stan där vi köpte en ny vårjacka, tillsammans faktiskt! Den var på rea så vi slog till. Det var en kort svart trench, bild kommer senare som nu hänger här hemma hos mig och väntar på sol och varmare vindar. 
Det blir en lugn hemmakväll vilket kan behövas, har inte haft tid att kolla på tv så det blir nog nåt sånt senare..kanske en film! 
Ska till affären nu och köpa lite grejer till (den sena) middagen, tacos..yummie!

Ha en trevlig kväll!

  


ÅHHH!

Jag har så tråkigt och jag fattar nada av vad jag håller på med (skoljobb). Jag är trött och det här är skit tråkigt just nu. Vill bara vara sån som har lätt och lära sig och gör alla arbeten klara en vecka innan sista inlämningsdagen!!! Vet nån hur man blir så??? Och min kompis som går någon bild/formgivning/design får sitta och rita, se runway shows och sy (bara en dag i veckan, men det är något) och lära sig allt sånt som hör till!!! Jag är så avundsjuk..jag har så tråkigt..jag vill ha mer fritid och mer kul!!! Åhhhh!!!  

Nu har jag fått klagat av mig! Känns lite bättre iaf. Nu ska jag fortsätta med skoljobbet så jag blir klar och kan få sova=pigg, bli klar=mer fritid, mer fritid är=kul!!! All comes togheter in the end!

Sov så gott!

Dagens!

Hej hej!
Har inte haft tid att skrivit något förens nu. Har varit i skolan och sedan var det familjemiddag hos mormor. Här kommer iaf dagens med extra krydda. Haha. Köpte en ny jacka idag också på second hand för endast 40 kr. Den var inte världens snyggaste men bättre än den jag har och med en tjocktröja under funkar den nog vintern ut.
Ha det bra!

image44   
Fick lite 

inspiration från en modebild jag såg och tänkte, det där har jag ju ungefär och så här vart min version! (Bilden kommer om jag kan hitta den.) 


Panik!

Vaknade för en timme sedan och kollade på klockan. Jag tänkte vad är det här, har jag ställt om klockan i sömnen för den visade 11,05. Jag tog fram mobilen och kollade på den också, den visade samma. PANIK! Jag hade nu missat den enda lektionen jag hade idag och som jag tror vad ganska viktig. Käns ganska pissigt. Mailade läraren iaf och ska ta reda på vad de gjorde i morgon och läsa ikapp. Hoppas det funkar. Jag ringde mamma också och frågade om hon hade väkt mig vilket hon hade och tänt min jordglob och jag hade sagt att jag skulle gå upp vilket jag inte minns, konstigt. Idag blir jag hemma iaf och har nyss ätit frukost så nu ska jag gå och plugga vilket jag nog kommer att göra resten av dagen(!) Nu ska detta arbete bli klart!

Hoppas ni har haft en bättre "morgon" än jag och ha en trevlig dag! 

HENNES & MAURITZ

Det var nog länge sedan ni hörde Hm:s forna namn Hennes & Mauritz. Lite kort historik om Hm. Företaget grundades I Västerås år 1947 av en man vid namn Erling Persson, första butiken öppnades på stora gatan i Västerås. Efter 61 år i branschen  har hm expanderat och har nu runt 1500 butiker i 28 länder.
Jag måste dock nämna mina förhoppningar om Hm:s framtid för att vi som bär kläderna ska veta att borde ha samma levnadsstandard som dom som gör dom och för miljöns skull. Jag hoppas att HM:
*Bara gör kläderna av organiska material
*Världen blir bättre så att alla bollullsarbetare och sömmerskor/ sömmare får lika standard som vi ekonomiskt, levandet och utbildning.
Jag vet att mina mål är ganska orealistiska men detta är mina förhoppningar!

Nu vart jag väldigt djup. Här är iaf några av mina favoriter ur Hm:s vår/sommarkollektion!

Enjoy!

image40


Vilka är dina favoriter? http://shop.hm.com/se/  Och hur ser du på Hm:s tillverkningsstandard?

Hm

God morgon!
Sista dagen på lovet, tungt tycker jag. Har mest varit inne så det ska bli lite skönt att komma ut iaf. I dag är det pappas födelse dag också så han har fått paket och sen blir det tårta till kvällen! Fick just en väldigt fin bild på honom i förkläde nu när han ska göra tårtan haha;D
Många modebloggare har på senaste tiden skrivit och lagt upp sina favoriter ur hm och ellos vår/sommarkollektion så jag tänkte att jag också skulle göra det, sen tänkte jag också utmana några andra bloggare att visa sina favoriter. Gör det du också, alltid kul att se vad andra gillar och få lite inspiration samtidigt.
 
Ha en bra dag!

Glass i stora lass!

Har tagit lite glass med apelsin i mums, ska fortsätta plugga lite nu. Jag vet, på en lördagskväll, booroooooing! Har jättestor lust att gå på bio och se Guldkompassen eller Stardust, vet någon om dom är bra?
Det får nog bli någon gång nästa vecka!
Ha en trevlig kväll!
image39


Evighet

Jag är helt fast vid den här låten. Den känns så äkta och mysig.



                              Tomas Andersson Wij - Evighet

               Vem tycker du gör den bäst Tomas eller Carola?

Jag är en tönt!

Jag måste erkänna! Jag är ett stort fan av Harry Potter och Pirets of the Caribbiean. Eller fan jag är väll mer av en tönt! Fast en stolt tönt! I dag vart jag dock ännu mer töntig då jag och mamma åkte till rusta för att kolla runt lite på rean. Då hittade jag de här två som jag bara fick lov att köpa för de var så billiga! (Se bild nedan.) Kommer inte ihåg senast jag köpte leksaker men när man står där i kassan tänker man nästan lägga in en kommentar "de är till mina småsyskon" även om jag inte har några småsyskon. Det vart också något häfte med Hp på sen köpte jag ett nytt bäddset, två små korgar att ha mink i och ett par gardiner för tygets skull. Här är i alla fall tillskottet till min nu påbörjade samling.  
image38

Sömnlös

Detta kommer inte att bli en bra dag känner jag. Somnade aldrig i går utan i morse efter kl 06,00. Förväntar huvudvärk senare i dag. Aja, ska äta nu och sen åka och köpa present till pappa idag.

Ha en bra dag!

Vargen

image35
Tyckte vargen var lite mysigt barnslig!


Fårhund!

Min lugg är nu så lång, tovig och kluven att min systers pojkvän la in en så snäll kommentar om att jag ser ut som en fårhund. Tack, tack! Men i min familj vet jag att det bara är skämt så det är bara att ge och ta som min mamma säger! 
Ska fråga min kompis mamma om hon kan klippa den inom en snar framtid, det vart så bra sist hon gjorde det! Känns lite onödigt att gå till frissan bara för att klippa luggen och jag blir ändå aldrig nöjd.
Åkte till centrum i dag och det vart lite shopping! Köpte en svart enkel väska, ett linne, ett par trosor och två anteckningsböcker. Känner mig riktigt nöjd! Var lite velig med väskan men det fanns bara en kvar när jag gick och kollade för andra gången så jag köpte den!
Bilder kommer snart!

Skor i massor!

Dom har rea på massor av saker på http://www.ellos.se/ och jag är väldigt sugen på de här skorna! De e ju as billiga dessutom men jag vågar inte riktigt, årkar inte hålla på och skicka tillbaka dom om de inte passar. Men va där livet utan lite chansning?


image34

Inspiration

Bjuder på en häftig bild (tycker jag). Denna tog jag när jag och en kompis var ute på isen i måndags, svinkallt var det och när jag värmde foten över elden så råkade jag bränna ett hål på min sko och smälta täckbyxorna lite, det var inte så smart. Lite glad vart jag ändå för jag hatar mina vinterskor!

image32
Det tog ett tag innan vi kom ut på isen för den var så tunn längs stranden men när vi kom ut var det kul, fick prova köra fyrhjuling också men det gick inte så bra utan snö.

Rubrik!

Ja nu har jag varit och duchat och ätit så nu känner jag mig pigg och fräch. Ska nog åka till centrum i morgn och kolla om väskan jag vill ha finns kvar och kanske på rea, sen kolla om det finns någon snygg vinterjacka kvar och svarta jeans. Jag hoppas!

Måste återgå till att göra lite mer plugg nu så jag blir klar någon gång!

Ha en trevlig kväll!

Plugg

Hej hej!

Sov väldigt länge i dag. Vaknade 12,30 och fick panik för jag måste plugga (på lov vilket jag hatar) och nu har jag också panik för jag gör en massa annat. Efter detta inlägg så ska jag fokusera. Jag blir bara fast på youtube för jag har hittat den här http://www.youtube.com/user/panacea81  tjejen som sminkar så otroligt bra och jag blir bara fast för jag tycker också att smink är jätte roligt.

Jag ska försöka gå ut lite i dag också, det snöar ju och jag har varit inne i typ tre dar, nej kanske två och jag vill ut i snön! (Lite femårig känsla där.)
Ha en trevlig dag!

Kalender

Jag undrar om det är någon som vet hur man fixar en kalender i bloggen? E inte så duktig på sånt.

Tacksam för hjälp!

God natt!

Ny bloggdesign!

Nu är designen klar för tillfället, tyckte den var så trist förut så nu har jag tagit tag i det! Vart nöjd för att vara första gången. Mönstret i bakgrunden är min nya tapet (fondvägg) som jag är väldigt nöjd med.

Nu ska jag gå och lägga mig, borde sovit för flera timmar sen.

God natt och sov gott!

Mormors vackra ljusboll!

image31


RSS 2.0