Queen- Somebody to Love

Både jag och och min kompis är fans av Queen så det blev lite sånt idag! 


Ondsdag..tror jag

Hej hej!

Sitter och väntar på att Navy CIS ska börja, är inget stort fotbollsfan och det har bara varit tråkigt på tv i kväll.
Dagen har varit bra dock. Träffade en av mina bästa vänner som jag inte sett på ungefär fyra månader vilket var tråkigt men idag träffades vi och hade jätte kul och mysigt. Vi var hemma hos mig och bakade kladdis och andra kakor, tror de hette brysselkakor, väldigt goda iaf! Vart pankaka till middag också riktig lyx. Bytte även julkappar (jag vet nästan fyra månader försenat). Jag fick en jätte mysig halsduk som hon hade varit så gullig och stickat. 

Nu börjar det! Ha en bra kväll och god natt! 


image67

Jag är kär...igen!

Glömde skriva var klänningarna kom ifrån: www.forever21.com Är det någon som har handlat där eller vet hur storlekarna är, stora, små??? Funderar på att kanska skicka efter.

Jag är kär...igen!


image76


image74image75
Allvarligt, dom var as söta, fanns i flera färger och jag kan bara inte bestämma mig! I-landsproblem. (Måste snart skapa en kategori som heter så.) Enkel och tunn perfekt sommar klänning! Känner nog för den gula, eller den orange/rosa, eller den blåa????=S

Härlig helg!

Hej hej!

Har setat framför dator i nästan två timmar nu och kikat runt lite på olika bloggar, vad lätt det är att underhålla sig på 2000-talet.
Kom hem från stugan i går, var bara borta i två dagar men det är paradiset på jorden för mig. Var där med familjen och vi satt ute i solen och solade och grillade korv. Har sett ut som en fullbordad skogsmulle hela helgen med täckbyxor, pappas hellehansen och mössan på sned;) Gick en jätte lång promenad på isen också. Vi hade iaf tur med vädret, inte ett moln på himmelen och inte för kallt på dagarna. Idag är det ganska tråkigt, solen tittar fram då och då och jag tycktes se lite snöflingor också. VILL HA SOMMAR!!!
Nu måste jag verkligen plugga lite (även på lovet) får skylla mig själv att jag inte gjort det tidigare.  

image65





Tände ljus för morfar som dog där för ca ett och ett halvt år sedan. Du är saknad

Torsdag...

Hej hej!

Sitter hemma och ska först äta lite och sen plugga. Har inga lektioner idag så då är det bättre att jobba hemma. Tog mig sovmorgon också så då måste jag verkligen få lite gjort.
I kväll är det fest (jag vet på en torsdag) men det är lugnt det är ju fredag sen och jag dricker inte heller så jag och några kompisar ska bara ha kul. Det stora dillemmat är dock vad man ska ha på sig. (Stort I-landsproblem;) Bild kommer upp ikväll eller i morgon. I dag är det dans också wii! Dansar street eller vad man kallar det. mkt kul och så ska jag hem till mormor före och äta köttfärspaj mums. Det blir fullpackad dag idag. Här kommer en låt, eller två som är mina favoriter just nu och går om och om på youtube




          Norah Jones & John Mayer - Don't know why-Wonderland

Hmhmhm onsdag tror jag att det är

Hej hej!

Försov mig EN TIMME i morse och jag som hade bestämt mig för att i dag skuulkle bli dagen med stort D som jag skulle komma i tid. Jag lyckades faktiskt. Fick skynda mig mkt men jag hann. Ställningen är: Bussen: 199990852654....???- Jag: 3 Power to me! haha måste förbättra oddsen där;)
Sitter i skolan nu och måste förbereda mig lite inför spanska. (Oh no)

Ha det bra;)

Kärleksfilmsrace!

God kväll/natt på er alla!


I dag har det varit kärleksfilms race för min del. Har hunnit med två Jane Austen baserade: Northanger Abbey och Pride and Prejudice. Senast såg jag The Notebook. (Sist nämnde är inte en Jane Austen.) De är jättebra tycker jag, men det beror mkt på vad man gillar för slags filmer. Själv är jag en mjukis men när det kommer till tv serier gillar jag mer CSI och sånt.

Det är vad jag gör i kväll, tänkte kanske se en gammal Disney klassiker: A Goofy Movie, vi får se vad det blir. I morgon måste jag verkligen göra något annat än att sitta vid tv och datorn.


Ha en trevlig kväll/natt!


En gammal men härlig låt, kan dock inte bestämma mig vilken version jag gillar mest!


 

Jimmy Durante



Billie Holiday


Dagens härliga!

Tillbaka i skolan idag, lovet känns långt borta i det förflutna och skolan rullar vidare. Sitter med skoljobb även nu. Måste läsa lite om Japan innan jag går och lägger mig fast jag är så trött att jag kan stupa på sekunden. Var och pratade med syon idag och fick lite mer klarhet över inriktnings och individuella valen vi måste göra inför tvåan. Det blir beteende inriktning för mig och så valde jag till litterär gestaltning och socialpsykiatri.  
Efter skolan kilade ja ner på stan en snabbis för att kolla på skor, hittade inga speciella, ett par högklackade men det var för tunn sula så det gjorde bara ont att gå i dom och sen såg jag att de hade sänkt priset på et par som jag jätte gärna vill ha. Men jag borde inte köpa några, har shoppat tillräckligt i Stockholm för denna månad.

När jag kom till busshållsplatsen satt en gammal gubbe på bänken och väntade på bussen, han är en sån som pratar med alla och jag har pratat med honom på bussen förut. En sån där härlig jultomtegubbe och så sa han att jag var vacker. Vilken självförtroende kick man fick. Han snackade på om att bussen skulle komma snart och sen kördes krigslarms testet igång i stan och han berättade lite om när han bodde/jobbade utomlands i (kommer inte ihåg vilket det var, ett u-land iaf) och hur hemskt det var att människor dödade andra så kallblodigt. Jag satt där och höll med för det stämmer ju och jag visste inte riktigt vad jag skulle svara. Tänkte fråga honom lite om vart han bodde men bussen kom och så satte jag mig bredvid en kompis jag träffade. Får fråga om jag träffar honom igen och om jag vågar.

Shoppingglädje!

Kom hem från storstan i går kväll och som det gamla ordspråket lyder: borta bra men hemma bäst! Det var iaf väldigt kul och med storshopping. Jag köper inte så dyra plagg så då kan man köpa många! Det blev ett par nya jeans från bikbok, ljusblå som blir bra till sommaren, en trekvartslång randig tröja också från bikbok, en svart tajt, american apparell liknande klänning från gina tricot, en marinblå lång kofta också därifrån, ett par röda byxor från monki, ett vitt blommigt plastdiadem och nitarmband från glitter, en svart och vit mönstrad sjal, ett par nördglasögon och en klänning/tunika från hm. Thats it!
Vi var till nodiska museet på fredagen och kollade på en modeutställning med gläder genom tiderna. Var kul men jag hade förväntat mig lite större utställning.
Måste också nämna att detta är första inlägget från min laptop, fixade internet idag så nu går det fin fint! Synd bara att jag sitter här med skoljobbsångest sistadagen på lovet, i morgon är det back to school! Plus att det är as tråkigt väder och regnar, får leva på shopping glädjen så länge det går!
 
Ha det bra!

Vi åt på hard rock och delade på denna goding till efterrätt! Skulle inte ha orkat en sån själv!
Ursäkta den dåliga bakgrunden! Får en liten skymt av glasögonen och nitarmbandet, som är N:s gamla.

RSS 2.0