Jag blir gammal

Enligt detta test http://www.dugamladufria.com/medicin/agetest2.html så kommer jag att bli hela 87 år gammal. Så då har jag 71 år kvar. Oj hjälp! Det är ju jätte länge, har aldrig tänkt på det. Det känns som om livet snart är slut eftersom alla känner press på sig att ha kvar sin ungdom och leva livet och att när man börjar bli på andra sidan 25 års strecket ska man redan ha man och barn. Själv tror jag att det kommer att ta några fler år för mig. Jag har till och från velat bli psykolog och om man ska plugga till det är man typ klar vid den tiden. Vad jobbigt! Jag vet inte riktigt vad jag vill göra när jag blir "stor"! Jag har åtminstone två år kvar att fundera på det, det känns ju betryggande iaf. Jag hoppas bara att när jag når mina slutår fortfarande har ork kavar i kroppen och har nära och kära kvar.

Nej nu ska jag sluta stressa upp mig med mina konstiga funderingar. Är det någon som ska göra något kul i kväll! Själv ska jag vara hemma och ta det lugnt och kanske kolla på en film. Det vart ingen jacka i dag för den var slut i min storlek men jag ska försöka få tag på den i en annan affär under veckan.

Ha en underbar kväll allihopa och grattis till min vän som också får tillhöra 16 åringarna idag och då inte får åka som barn på tåg längre. 
image28
 

Lördag!

Härligt, äntligen helg, men fortfarande massa skoljobb att göra. Ja, ja, nu ska jag äta frukost. Äggmacka och något mer. Jag vet inte om äggen vart nå bra för jag glömde ställa klockan eftersom jag satt här. Typiskt mig. Det ordnar nog sig. Efter frukosten eller mer minilunch ska jag och mamma in till stan och jag ska nog köpa en jacka på hm som jag gått och spanat på, för halva priset också! Den är inte så varm men den får duga för nu är jag trött på min bruna! Lägger upp bild sen om det blir en.

Lördagsplaner har jag inga. Blir nog hemma och tar det lugnt. För kallt för att gå någonstans.

Ha det bra och hoppas på snö!



Lucia mys!

Har just ätit middag. Lax, potatis och någon sås, mums! Det vart sen middag eftersom jag var och tränade. Jag och en kompis var på spinning för första gången. Det var grymt tufft, men jag gillar utmaningen. Svettigt vart det också, hade svetthandduk med mig och den behövdes kan jag ju säga. 

Lucia i morse var mysigt! Jag var lite nervös övar att inga skulle orka palla sig upp för att komma men salen var full när vi tågade in. Lättnad+oro. Nu svimmar jag tänkte jag flera gånger, blir så när man ska stå still länge och sjunga och ha ett ljus rakt under näsan. Sen vart det peppisar och lussisar, mums!

Funderar på att gå och lägga mig, vart bara 6 timmar i natt så det skulle behövas. Fast jag är grymt nervös över mitt skolarbete eftersom jag inte kommit så långt. Ska jobba lite, sen sova. I morgon är det skridskor på idrotten, får se hur det går, hehe :O Gäller bara att det finns ett par att låna för mina gamla är försmå. Hur den åkturen blir för morgondagen visa. 

Sov gott alla trötta! Ni pigga också alltid skönt med de där extratimmarna!  



Lussemys!

Denna både härliga och iskalla årstid tar med sig mycket mys och kalla fötter (för mig som är dum nog och inte köper vinterskor). Lucia har anlänt. Var i kyrkan i dag och såg tåget. Det är den tolfte i dag jag vet, men i morgon kommer ju ingen för då är alla och kollar på sina barn när de står och viftar med elljusen, stoppar dom i munnen och sjunger alla jordens toner. Det var tider det. Själv ska jag vara med i skolans lilla lussetåg, jag sjunger inte värst bra men nu är jag ju med iaf och dom får väl kasta lussebullar på mig om jag låter för hemsk men det tror jag inte :O 

I dag är det ju särimmel så det är massa spelningar och grejer på stan. Jag och en kompis var på improvisationsteater, det var skit kul. De skulle ha melodifestival och då skulle ena bidraget handla om en hamburgare, något tyskt och schangern skulle vara country. Det andra bidraget var om David Bowie och skulle vara en rapplåt och hette David the man. Det var en syn kan jag säga, jag röstade på country sången för hans "fina" refräng.

Nej nu måste jag gå, ska upp jätte tidigt och måste hänga lite tvätt innan det är dags för sängen.

Sov så gott och ha ett mysigt lussefirande!

image28


Jag drömmer om!


Paket!

Hej hej!
Sitter här och försöker plugga inför diskussionen i morgon vilket jag ska göra efter detta inlägg, jag lovar.
Vart tog det fina vintervädret vägen undrar jag när jag springer i slasket till bussen i mina converse. Jag vet iskallt, men jag har inte hittat några vinterskor än. De flesta stövlarna som finns är ju inte äns fodrade och då är det ju ingen ide att köpa och om jag hittar ett par så finns det ingen storlek som passar mina biggfoot 41. Dagens ilandsproblem nr 1. Jag går och väntar på paket också, har beställt en väska och en topp så två paket bör landa i min brevlåda (eller på affärn) inom de närmaste dagarna. Alltid kul med nya saker! Sen får jag bara handla paket till andra fram till jul, nästan lika kul det!
Nu ska jag plugga klart, det är bara lite kvar!

Ha det bra!


  

RSS 2.0