Kamping

Hellu!

Long time no wrigting...again.

Sommarvädret har äntligen kommit!!! Har nyss varit nere och badat, tvingade i syrran också, det var jätte skönt och svalkande men när man cyklade hem igen blev man såklart lika varm igen men det gör mig inte så mycket, det är skönt!
Det var ett tag sedan nu men jag har inte hunnit skriva om det. Jag följde med Nadine och två av hennes klasskompisar till Orsa och kampade. Jag och Nadine skulle bara stanna i två dagar (ungefär så mycket kamping vi tål;P) men vi han med det vi ville nämligen sola, bada och äta mat ute i gräset! I Orsa är det jätte långgrunt så vattnet gick knappt till knäna så man kan springa jätte långt, man fick tillbaka lite barnasinne kan jag ju säga.

 
                          Nadine, "The Geek in the pink"



Kvällsmat, påpälsade, det är svensk sommar det vi hade halsdukar för myggen och virade in oss i sovsäckarna för att inte frysa medan vi åt 


Vi tyckte att den jättegoda carbonaran såg ut som polyjuice potion


Kanske en flammande bägare?


Vi gav upp lite efter att ha missat två bussar hem och satte oss och åt chips och drack cola. Tur som vi har gick det fler.


Hade inte direkt campingväskor


Mmmbop

 
                                        Hanson- mmmbop

Är det bara jag som blir SJUKT GLAD av den här låten??? Vad är livet och sommaren utan lite 90-tals pop. Sitter här sent och försöker hålla mig för att inte högljutt sjunga med;P

Idag var jag, mamma och pappa till Gävle för att kolla på Ostindiefararen Götehborg, berättar mer om det i morgon.

God natt!

SISTA DAGEN!!!

Hellu!

Jag, Johanna och Nadine var hurtbullar i går och cyklade ner till stan och gick på friskis gratis ute jymta, det var svettigt i solen men inte så farligt jobbigt pass. Sen åkte vi och badade det var väldigt kul speciellt när jag och Johanna skvätte ner Nadine som ville "gå" i (vilket vi tyckte tog för lång tid;P).
Aja, idag är det min sista dag på jobbet, tack och lov. Det börjar bli lite jobbigt nu och jag vill ha LOV!!!

Nu måsta jag gå och göra mig i ordning så att jag inte blir sen till sista dagen.

Ha det bra!

GEEK IN THE PINK

 

Jag är kär i Jason Mraz men Jack Johnsson tro inte att jag glömmer dig!
Vi stod ganska långt fram när han spelade på peace and love och svettades och vart knuffade men det var värt det för det var jätte häftigt att se honom live. När han spelade I'm yours vart alla galna och sjöng med ännu högre. Det ända negativa var att han inte spelade Wordplay.

Updaate

Hellu bloggen!

Long time no writing!
Lite uppdatering om vad so har hänt de senaste två, tre veckorna: Skolavslutning, äntligen jätteskönt! Jag hade på mig en blommig klänning från Indsiska och skärp från myrorna. Jag mamma, pappa, Nadine, hennes mamma och morfar var uppe vid gruvan och fikade, det var jättegott och trevligt!  Dagen efter var det dags för syranns och hennes pojkväns student och studentskiva. Grattis, grattis! Det var jätteskoj och trevligt!

Sen hade jag en skön och välförtjänt ledig helg framför mig. På måndagen började jobbet på cykelparkeringen, har nu gjort två veckor och två dagar vilket betyder endast tre dagar kvar!!!!! Det är väldigt långtråkigt och jaa endast tråkigt. Fast det är lite kul  ändå att träffa människor, speciellt gamla dom är så trevliga och kommer fram och pratar ibland. Häromdagen gav en tysk dam oss en nötpåse för att hon tyckte att vi var så hjälpsamma och trevliga när vi fixade cykeln hon skulle hyra. Det ända vi gör medan vi sitter där och vaktar cyklar är att läsa (Harry Potter så klart som den HP tönt jag är), lyssna på musik och spela fia med knuff (JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ DET SPELET) som tur är så vinner jag oftast annars skulle jag inte klara av jobbet utan att bli as sur (lite småbrist jag har;P). 

Jag var också på Peace and love i torsdags, vart lite impuls, köpte min biljett på blocket dagen före men jag ville så gärna se Jason Mraz som jag nu är kär i!

Midsommar spenderades på äkta svenskt vid i leksand, gropen. Jag och Nadine drog på oss kulldräkter och åkte dit med hennes mamma och satt i gräset och band blomkransar. Sen dansade vi runt stången som var väldigt krångligt eftersom det var så mycket folk och man snubblade hela tiden på ölflaskor och skit. Dagen slutade med att vi åkte ut till deras släcktingar. Hela dagen var väldigt lyckad.

Första ansiktsbild någonsin, det är jag till vänster och en av mina bästa vänner Nadine till höger.
Min morfar kommer från Leksand så det här är min mammas dräkt. Min mormor har laskat som det kallas västen och väskan och min gammelmormor har sytt skjortan och sjalen.

Det är lite jobbigt att ha den på sig eftersom den sitter åt snörad såmycket och yllekjolen kliar och sticks som satan själv(ska man vara fin så får man lida pin som det gamla uttrycket lyder).

Idag skiner solen och i kväll är det min favoritsommarserie Morden i midsommar (Middsummer murder).

Det här är nog mitt längsta inlägg någonsin puh, det är också det med flest utropstecken i också, aja ha det så bra!


RSS 2.0