Tralala!

Hellu!

Matte nationella proven är avklarade så jag och några kompisar bestämde att belöna oss med lite glass i gräset, mums! Det är så härligt väder nu, fast jag tycker ändå att vinden är lite kall. Aja, för dom som vill veta så funkar min nya mp3 jättebra, är supernöjd! Här kommer dagens outfit också, nu måste jag plugga.

Ha det bra!


Tralala...weii!

Hellu!

Ska bara säga att nu har jag beställt den, min nya mp3, weii! Jag fick ju Jack Johnson skiva i födelsedagspresent så idag kom paketet från cdon och då hade mamma och pappa köpt två av hans skivor, dubbelt skoj, men snopet vart det när det inte var någon skiva i ena, måste fixa det.

image89

I'm in love (I know again )

...i denna vackra sak (bilden nedanför). Det står mellan den eller en Peace and love biljett. Kanske har råd med båda nu när jag fått födelsedags pengar, weii! Mormor var här och så åt vi och fikade! Min kära vän Johanna kom förbi också, vart jätteglad och fick ett par jättefina örhängen och stor Marabou Daim, jag som är så mätt av alla tårta ;P Berättade att jag vill lära mig spela gitarr och då sa hon att jag kunde få låna hennes med nylånssträngar och plinga på, weiiii ska bli skoj! Kan jag bli nästa Jack Johnsson;P Jag är helt insnöad på hans musik.

image89
Soo pretty, och inte så hemskt dyr heller!


Peter Pan wanabe!

Hellu!

Idag är det min födelsedag! Och vilket väder som kom med den, träden låg nästan ner för att de var så nertyngda av all blötsnö. Nu är nästan allt borta som tur är, vilka knäppa väderbyten, förra helgen låg jag ute och solade och badade till och med. Aja, hoppas det blir finare väder nu! Vaknade redan kl 7 i morse, klarvaken och jag är som en barnunge, jag vill inte växa upp, jag vill vara som Peter Pan, 7 inte 17;P Låg sedan och väntade på att dom skulle komma med frukost och paket och så kom dom, weii!  

Ska jag snart äta sen blir det...(trumvirvel) TÅRTA!
Ha det bra!

If I could...

...med Jack Johnson, jag absolut älskar hans musik!


Kör fram 50 sekunder om ni inte vill höra pratet.


Tralala

Hellu igen!

Nu sitter jag ute med datorn och måste tyvärr plugga på en lösdagskväll. Trist! Har haft roligare för mig under dagen iaf. Har köpt en ny jacka på loppis för endast 80 pix. Vi glömde att ta ut pengar så alla skramlade lite och så tog vi parkeringspengar från bilen så jag kunde köpa den, tack så mkt! Bild kommer också på min nya väska och solglasögon. har blivigt mycket shopping under veckan men det mesta har varit nödvändigt och det andra inte så dyrt, (haha bortförklaring här.)

image87
Min nya väska från Gina Tricot som öppnade här i stan igår. Vette fan on det är det största och bästa jag sett, slår nog till och med Stockholm.
image88
Ray Ban kopior i Wayfarer modell från Lager 157, 50 pix


Årets första dopp!

Hellu!

Som rubriken lyder så har jag tagit mitt första dopp idag! Jag och en kompis doppade ena tån och sprang sedan rakt i. Det var inte så farligt kallt, jag har varit med om värre. Vi låg iaf inte i länge. Sen solade vi lite, (hoppas jag fått lite färg.) Jag och syrran +pojkvän cyklade till slusscafét och köpte glass före, mums! Här hemma har vi haft familjemiddag med årets första grillning också, mkt gott och mysigt, mormor hade med sig bullar som tog slut på en sekund, bullar=krig!  

Breattaking music and lovely summer night

Hellu!

Kom just hem från en väldigt trevlig kväll som startade på Arenan med Moto Boy och The Tallest man on Earth. Vilken röst han hade Moto Boy helt förtrollande och väldigt fina texter. Sedan fortsatte vi till en park där vi tände engångsgrillen och grillade pinnbröd och marshmellows. Gitarr fans på plats så det vart några toner. Väldigt mysigt. Jag hade med mig grillpinnar och just nu väntar jag på samtal från pansionssparning, känner att jag är mogen;) haha internskämt

(förstår om ni sett reklamen)



Sängen väntar på mig snart..(om ett tag, en kvart, kanske en halvtimme..hehe får se hur det blir med det)

God natt iaf!

image86

Dagens..

Hellu!
Idag var jag och med mina päron och jag säger bara puh, det kommer att dröja ett tag tills det händer igen. Nu måste jag plugga. Här kommer dagens.

Ha en trevlig kväll!


Dagens...

Hellu!

Här kommer dagens. Kar köpt nya tygskor idag eftersom jag lämnade tillbaka dom som hade gått sönder, dålig kvalité, aja hoppas dessa håller bättre. Köpte en svart kofta också, superbillig 99 kr.

Nu väntar John Blund, god natt!



Dagens

Här kommer en lite sen dagens outfit. I morgon måste jag visa mina nya solisar också som jag köpte idag Nu ska jag sova (snart..)

God natt!

image80

En liten ros...

Hellu!

Har studiedag idag! Men måste plugga:( Aja, jag spenderade nästan hela dag gårdagen åt att städa och möblera om i mitt rum. Det vart sommar mubleringen: sängen längs fönstren! Jätte mysigt och mitt lilla rum var mycket öppnare och större! Ska nog ut på en liten promenad snart, behöver lite luft och så vill jag ut i solen;)

Ha det bra!

image79

Denna vackara ros fick jag av en vän. Tack så mkt!

image77

Gillar verkigen den här vasen.

Nu grönskar det...

Hellu bloggen!

Orkade inte vara inne så jag tog datorn med mig ut, ställde upp två stolar och slängde upp benen på ena och baken på den andra. Jättehärligt, sitter i en stor tjock tröja och tajts, fåglarna kvittrar, allt omkrig mig har börjat blivigt så grönt, förutom buskarna som kommer senare! Jag tror att grannarna håller på att grilla också för det luktar så gott!
Måste erkänna att jag har bara varit vaken i lite mer än EN timme! Jag vet inte hur det gick till men när jag vaknade var klockan 17.19, panik var vad jag fick. Har sovit bort en hel dag och jag som skulle plugga! Aja, måste göra det nu så ha det så bra! 

Weii, me like green!

Hellu!

Jag och N var till stockholm idag. Köpte bara ett linne, jättesöta monki pennor och så köpte vi en blommig klänning tilsammans från Beyond Retro. Jag älskar den affären (förutom deras priser), är som en stor godisaffär med jättemånga goda sorter! På hemvägen tar pauser från min tidning tittar upp över kanten för att se ut. Det har bivigt så grönt, jag bir så lycklig! Jag rullade nerför gräset häromdagen hemma hos P, vad om inte det bevisar att jag är ett äkta sommarbarn vet jag inte. Hon och N stod över för de hade vitt på sig. Efteråt vart jag så yr att jag knappt kunde stå. Kom och tänka på Irländsk julafton i nian. Haha, dom som var där fick ju sig et gott skratt, behöver inte gå in på historien men jag kan berätta att jag föll som en sten;P
 
Här kommer dagen också!
image76


Tralala

Hallu!

Här kommer gårdagens outfitt. Lite poserigstips från moderniteter! Körde på blommigt för att försöka locka fram solen men tyvärr misslyckades jag med det var en härlig dag ändå!
image75
Bild:Min duktiga vän Paula! http://paaulas.blogg.se/

I morgon (rättare sakt idag) bär det förhoppningsvis av till Stockholm!
Gå och lägg er alla nattmänskor, det ska jag! Ha  det bra!

Valborg

Hellu!

Sista minuten på månaden april 2008 i skrivande stund. Sitter hemma med två av mina underbara vänner. Vi har nyss ätit glass med hallon. Yummie! Dom sitter nu och kollar igenom skolkatalogen efter snyggingar! Haha, vadå tonårsliv. Vi har varit nere på stan lite och varit uppe vid gruvan och kollat på brasa, men som vanligt var vi sena och det var inte mkt kvar av den.  
Måste skriva om vädret i dag igen. Har varit lite mulnare men jag har haft sommarklänning på mig idag för att försöka locka fram solen.   
Nu kan jag se fram emot fem dagars ledighet, klämdag på fredag och studiedag på måndag.

Hoppas ni haft ett bra valborgsfirande!

RSS 2.0